Over ons

/Over ons
Over ons2018-10-23T18:43:11+00:00

Over LEDsIMPRESS

Heeft u interesse in led schermen, maar geen idee waar u moet beginnen? Led schermen zijn voor ons het mooiste product dat we ons maar kunnen bedenken. Ons familiebedrijf, bestaande uit Ruud van Nieuwenburg, zoon Dennis en dochter Patricia, drijft op pure interesse in led reclame. We hebben naast LEDsIMPRESS ook  LIGHTcreations, gespecialiseerd in ledverlichting. Wij krijgen letterlijk en figuurlijk energie van onze led schermen, natuurlijk vooral van de oplossingen waarmee we klanten helpen zich op een onderscheidende manier zichtbaar te maken.

Verrassen met onze specifieke toepassingen

Al jaren zijn wij overtuigd dat de led-schermen steeds meer de reclame-uitingen gaan bepalen, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in toepassingen voor binnen en buiten. We leveren vanuit Apeldoorn door heel Nederland, veel aan bedrijven, maar ook aan projectontwikkelaars en evenementenorganisaties. Meer weten?

outdoor led schermen

Een led scherm voor ieder doel en iedere toepassing

Met onze kennis van ledtechnologie verzorgen we uiteenlopende toepassingen waar klanten echt door verrast zijn. We denken mee over een ideaal display voor het specifieke doel dat u ermee heeft. Daarnaast zijn we partner voor bedrijven die willen adverteren op onze led schermen in Apeldoorn.

We houden van korte lijnen

Naast het zoeken naar creatieve oplossingen vinden we het leveren van service belangrijk. We begeleiden het liefst het hele traject, van het in kaart brengen van de wensen tot het verzorgen van onderhoudsbeurten. We werken daarom samen met andere specialisten in montage en opmaak van content maar ook voor servicebeurten hebben we betrouwbare en betrokken partners. Via korte lijnen goed afstemmen en vlot communiceren past bij ons en belangrijker, dat waarderen onze klanten.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over ons bedrijf en wat wij met onze led producten voor u kunnen betekenen? Bel of mail voor meer informatie of een afspraak, wij inspireren u graag.

led schermen kopen

LED-SCHERMEN

Wij bieden allerlei soorten LED-schermen voor zowel indoor- als outdoorgebruik. Onze LED-schermen zijn overal doeltreffend toepasbaar. Alles over LED-schermen

techniek led displays

TECHNIEK LED DISPLAY

Een LED-display is opgebouwd uit afzonderlijke LED’s die licht uitstralen. Het LED-scherm is dus zelf de lichtbron en daardoor een opvallende reclamedrager. Alles over LED-techniek

outdoor led reclameschermen

ADVERTEREN

Adverteren op een LED-scherm is aantrekkelijk en biedt veel meer mogelijkheden dan statische reclame. Wij adviseren graag over onze mogelijkheden. Meer informatie over adverteren