LED schermen: altijd en overal zichtbaar

Wat doet een led scherm anders dan een reclamebord of traditionele digitale lichtkrant? Het trekt gelijk de aandacht, door helder licht en bewegende beelden, met een perfect beeld vanuit allerlei posities. De displays zijn zowel binnen als buiten, 24/7 een eyecatcher die u weinig tijd meer kosten. Een led scherm kopen is een investering die zich in meerdere opzichten terugverdient.

LED scherm: ongekende mogelijkheden

Led reclameborden zorgen ervoor dat uw boodschap altijd en overal opvalt. Door led  licht komen afbeeldingen, teksten en video’s vanuit alle posities scherp en kleurecht over. De toepassingen zijn ongekend. Van uw advertentie in huisstijl tot foto- of videopresentaties, u bepaalt zelf wat er op het led scherm komt te staan. Dit is waarom onze klanten kiezen voor led reclameborden:

  • Buitengewoon heldere beelden, ook bij fel zonlicht
  • Laag stroomverbruik; besparen op stroomkosten
  • Lange levensduur; u verdient uw investering terug

Ook voor uw wensen en specifieke locatie maken wij een passend led scherm. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

LED schermen kopen

Verdien uw investering terug

Een led scherm kopen doet u voor effectieve exposure, maar zeker ook voor efficiency. U bespaart tijd doordat u geen reclamedoeken of ander reclamemateriaal meer hoeft te laten maken en te wisselen. U bespaart op stroomkosten ten opzichte van de traditionele lichtbakken en onze led schermen hebben een langere levensduur.

LED scherm kopen? Wij adviseren van a tot z

LEDsIMPRESS importeert led schermen van een vaste fabrikant die gecertificeerde en 100% veilige kwaliteitsproducten levert. Led schermen zijn er in vele soorten en afmetingen en worden specifiek voor uw situatie gemaakt. Een goed advies is belangrijk om er optimaal profijt van te hebben. We komen bij u langs en bespreken:

  • Het doel van uw reclame-uiting
  • De inhoud van uw reclame-uiting in tekst en beeld
  • De situatie qua zichtlijnen en kijkafstanden
  • Montagemogelijkheden
  • Gewenst onderhoud

Persoonlijke begeleiding, van dit eerste gesprek tot service bij onderhoud en storingen, vinden wij belangrijk. Spreekt dit u aan? Maak dan vrijblijvend kennis met ons.

Contact opnemen

LED scherm kopen of huren?

Indoor en outdoor led display toepassingen

De attentiewaarde van led reclameborden, indoor en outdoor, is groot. Helder licht en bewegende beelden trekken de aandacht van uw publiek of voorbijgangers. Onze collectie kent vele toepassingen voor indoor led schermen, outdoor led schermen en etalage led schermen.

Gratis telefonisch advies?

Indoor LED schermen

We leveren verschillende soorten LED schermen voor het binnen presenteren van afbeeldingen, teksten en video’s. Zo hebben we een ventilatie LED scherm voor achter een raam, dat toch licht doorlaat. En een etalage LED scherm waarmee uw etalage niet statisch wordt. Stickers en posters achter uw ramen zijn niet meer nodig. Snel inspelen op acties en nieuwe reclameboodschappen? Een LED scherm biedt u alle gemak. Bekijk snel meer informatie over indoor LED schermen of onze etalage LED schermen.

Outdoor LED schermen

Outdoor LED schermen zijn in allerlei vormen en maten verkrijgbaar, van klein tot megagroot. LEDsIMPRESS adviseert u persoonlijk. Uw toepassing is leidend. Van een vast scherm aan de gevel van uw winkelpand tot een groot LED scherm op een wand in een sportstadium, of een LED display verwerkt in een reclamezuil voor uw bedrijfspand. LED schermen werken onder alle weersomstandigheden. Ook bij felle zon is de beeldkwaliteit perfect. Bekijk meer informatie over outdoor LED schermen of LED gevelreclame.

Meer weten?

LEDsIMPRESS levert niet alleen in Apeldoorn en omgeving, maar door heel Nederland. Wij zijn dé LED specialist op het gebied van indoor en outdoor LED schermen. Wij denken met u mee en staan garant voor uitgebreide en betrouwbare service.

Wilt u meer weten over onze LED schermen en alle toepassingsmogelijkheden? Een prijs nodig? Bel of mail ons.