Indoor led schermen brengen uw boodschap over

Het is vaak lastig te bepalen wat uw investeringen in reclame precies opleveren. Toch is zichtbaar zijn en goede resultaten boeken dé manier om uw omzet te verhogen. Op een custom made led display laat u op professionele en opvallende wijze zien waar u voor staat. En dat verdient zich terug. Ontdek wat LEDsIMPRESS met led schermen voor u kan betekenen.

Led displays van a tot z verzorgd

LEDsIMPRESS is ontstaan uit onze eigen interesse in opvallende lichtgevende reclame. Wij leveren en installeren led displays en adviseren u daarnaast over de voor u passende uitvoering, afhankelijk van uw doel, situatie en budget. Wij denken met u mee over de content en maken deze als u dat wilt ook voor u op. Met onze uitgebreide service waaronder ook onderhoud, helpen wij u graag van a tot z. Bel of mail ons voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

Outdoor LED Scherm

Voordelen Indoor LED Schermen

 • Nieuwste LED Technologie
 • Hoge attentiewaarde
 • Nooit meer doeken wisselen
 • Snel (zelf) content wisselen
 • Lage stroomkosten

Uw binnenreclame opvallend gepresenteerd

Led schermen zijn heel geschikt om binnen toe te passen, denk aan etalages, bedrijfs- en sporthallen of congrescentra. Met de nieuwste ledtechnologie laat u reclameboodschappen, fotopresentaties en video’s op zowel grote als korte kijkafstand bij licht en donker goed opvallen. In een handomdraai vernieuwt u de content, van tevoren aangemaakt en opgeslagen in de cloud. Led schermen betekenen voor u:

 • Hoge attentiewaarde door wisselende lichtgevende reclame
 • Flexibel en snel (zelf) content kunnen wisselen
 • Lage stroomkosten

Voor een idee over de mogelijkheden van indoor toepassingen, bekijk een aantal voorbeelden van schermen die wij leverden.

Onze led schermen: op maat en 100% veilig

Omdat wij alleen oplossingen leveren die specifiek voor een toepassing zijn gemaakt, gaan we eerst met u in gesprek. Wat wilt u laten zien en met welk doel? Heeft u al een plek bepaald en wat is de kijkafstand? Hiermee maken we een passende offerte. Onze led schermen zijn getest en gecertificeerd volgens Europese richtlijnen; 100% veilig.

Wij maken het u graag gemakkelijk

In een etalage brengt u met een fraai led scherm uw collectie 24/7 onder de aandacht. Ook bij bijvoorbeeld een beurs is uw boodschap altijd opvallend in beeld. Door de eenvoudig te demonteren modules op te bergen in praktische flightcases is verplaatsen geen enkel probleem. Naast veel gemak vindt u bij LEDsIMPRESS:

 • Actuele technische productkennis
 • Kwaliteitsproducten die lang meegaan
 • Betrouwbaar netwerk met deskundige samenwerkingspartners
 • Complete trajectbegeleiding: van inventarisatie tot en met onderhoud
 • Korte lijnen: snel contact en adequate follow-up bij vragen of problemen

Wilt u meer weten over onze onderneming en wat ons drijft, lees het op de pagina Over LEDsIMPRESS of maak gelijk persoonlijk kennis met ons.

Offerte voor indoor led scherm aanvragen

Wij doen graag een vrijblijvend voorstel voor een indoor led scherm in uw specifieke situatie. Ook voor outdoor led screen toepassingen kunt u bij ons terecht. Vertel ons wat u nodig heeft en ontvang een scherp aanbod.

LED scherm toepassingen >> Outdoor LED SchermenIndoor LED SchermenLED Gevelreclame – LED reclamezuil – Etalage LED Display